cONTACT hOME
  Xel Media Logo

Jaze Webservices wordt Xel Media
Veel Gestelde Vragen

Wanneer gaat dit allemaal plaatsvinden?

Om de overlast tot een minimum te beperken, zal er geen "big bang" zijn waarin alles in één keer omgezet wordt, maar zullen diensten stuk voor stuk gemigreerd worden. Wanneer een migratie plaatsvindt wordt u daarvan op de hoogte gesteld als die mogelijk invloed heeft voor u. We willen de complete transitie in 2005 voltooiien.

Hoe word ik op de hoogte gehouden?

Dit gedeelte van de website wordt geupdate met nieuwe informatie, en we zullen alle klanten per mail informeren indien er wijzigingen zijn die voor hen van belang zijn.

Moet ik nu meer gaan betalen?

Nee. De diensten worden voorlopig voortgezet tegen dezelfde of lagere prijzen. Uiteraard kunnen wij niet garanderen dat prijzen nooit zullen wijzigen, net als we dat bij Jaze niet konden.

Hoe zit het met speciale afspraken die ik gemaakt heb?

Indien nodig nemen we hier apart contact met u over op. U kunt natuurlijk ook altijd zelf contact met ons opnemen om specifieke wensen te bespreken.

Hoe zit het met de facturering?

De diensten t/m 31 december 2005 worden gefactureerd via Jaze. Vanaf 1 januari zal dat via Xel Media gaan. Gelieve uw facturen over te maken aan het rekeningnummer dat op de betreffende factuur staat.

Wanneer gaat dit allemaal plaatshebben?

Wij verwachten e.e.a. in 2005 af te ronden.

Welke serveradressen veranderen allemaal?

Serveradressen eindigend op .jaze.nl zullen ook na de migratie gewoon blijven werken zolang dat redelijkerwijs mogelijk is.

Verandert er iets aan de manier waarop ik mijn site moet updaten / mijn mail kan checken / etc

In de regel zal daarin niets veranderen.

Moet ik nu Xel bellen als ik een probleem heb?

Nee, u kunt tot nader order nog gewoon contact met Jaze opnemen op de wijze die u gebruikelijk is. Zodra u bij Xel terecht kunt voor ondersteuning laten we dat uiteraard aan u weten.

Welke voordelen heeft dit voor mij als klant?

Xel Media is een stapje groter dan Jaze en kan daarom meer continuïteit en professionaliteit leveren in de dienstverlening. Xel kan ook innoveren en zo nieuwe diensten aanbieden. Op dit moment biedt Xel al een aantal extra diensten ten opzichte van Jaze. Zo is Xel ook registrar voor .be en .eu, en biedt het ook dedicated hostingdiensten aan.

Xel Media biedt via hun site een pakket aan dat ik wel wil in plaats van mijn Jaze hostingpakket, kan ik overstappen?

Ja, neemt u daarvoor even contact op met Jaze, dan informeren we u daarover zodra dat mogelijk is.

Kan ik nu opzeggen?

Xel Media neemt de diensten en verplichtingen van Jaze ongewijzigd over. Voor u verandert er dus niets (ten slechte). Als u toch wilt opzeggen dan kan dat per het eerstvolgende opzegmoment in uw overeenkomst met Jaze. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Bij wie kan ik terecht als ik verder nog vragen of opmerkingen heb?

U kunt terecht bij Thijs Kinkhorst thijs@jaze.nl voor alle vragen en opmerkingen over de transitie.