cONTACT hOME
  Xel Media Logo

Jaze Webservices wordt Xel Media

Al sinds 1997 biedt Jaze internetdiensten aan een diverse groep klanten. De hostingmarkt is in die tijd flink veranderd. Om verder te kunnen professionaliseren is het noodzakelijk gebleken een partner te zoeken en zo de kwaliteit van onze dienstverlening veilig te stellen. Die partner hebben we gevonden in Xel Media BV. Jaze Webservices zal hierin eind 2005 opgaan.

Waarom Xel Media?

Xel Media is een gespecialiseerde hoster, gevestigd in Utrecht, met een ruime ervaring. Zij bieden diensten heel vergelijkbaar met Jaze, ook op het vertrouwde Linux-platform. Zij zijn groot genoeg om professionaliteit en innovatie te kunnen waarborgen, maar tegelijkertijd niet zo groot dat de persoonlijke benadering uit het oog verloren wordt. Wij hebben inmiddels enkele jaren ervaring met het werken met Xel en kunnen instaan voor hun streven naar maximale kwaliteit. Meer over Xel vindt u op www.xel.nl.

Wat betekent dit voor mij als klant van Jaze?

De diensten van Jaze worden voortgezet door Xel op hetzelfde niveau (of beter) en tegen dezelfde prijs (of goedkoper). Technisch gezien worden de diensten worden zoveel mogelijk transparant overgezet, dus zonder dat u er iets van merkt. Mochten er aan uw zijde wijzigingen nodig zijn, dan laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Verder betekent het dat u contact op kunt nemen met Xel Media voor ondersteuning en dat de facturering door Xel Media uitgevoerd wordt. Wanneer dit voor u gaat gelden krijgt u daar bericht over.

Veel Gestelde Vragen

U vindt hier een overzicht met de veel gestelde (of te stellen) vragen over deze transitie.

Meer informatie

Als er iets wijzigt dat voor u relevant is, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gesteld. Heeft u zelf nog specifieke vragen of opmerkingen, neem dan even contact op met Thijs Kinkhorst, thijs@jaze.nl.